Dealer

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Een dealer van kantoormachines met verstand van zaken

Als het gaat om printers, een fax, kopieerapparaat of andere multifunctionals in uw bedrijf, wilt u kunnen vertrouwen op de beste dealer. CS Nederland is al jarenlang erkend dealer van kantoormachines als printers, scanapparaten en beamers.

Wij leveren als merkonafhankelijke dealer alle benodigde kantoormachines in de Randstad en in Flevoland aan het MKB en andere organisaties als kerken en verenigingen. Met plezier leveren en repareren wij uw printer op locatie, zodat u er direct mee aan de slag kunt. Kunt u wel wat advies gebruiken met betrekking tot de keuze van kantoormachines? Ook daar helpen wij u graag mee.

CS Nederland levert uw bedrijf alleen de beste printers

Tijdens onze twintig jaar ervaring hebben wij een scherp oog ontwikkeld voor de kwaliteit van een breed assortiment merken en types kantoormachines. Met ons officiële dealership kantoormachines, verkopen verhuren, leasen en repareren wij alleen de beste kantoormachines. Omdat wij op zeer regelmatige basis training en bijscholing volgen over de nieuwste modellen printers, zijn we uitstekend op de hoogte van wat de markt op het gebied van kantoormachines biedt en kunnen wij u ook te allen tijde voorzien van goed advies dat past bij uw wensen en budget. Wij houden van ons vak en verkopen als officiële dealer alleen kantoormachines van de beste kwaliteit.

Wat kunnen wij als officiële dealer in kantoormachines voor uw bedrijf betekenen? Neem contact met ons voor advies of verkoop, op via het contactformulier. Om een afspraak te maken kunt u ons ook telefonisch bereiken tijdens kantooruren. Bel dan naar 0320-258803. Wij helpen u graag verder!