Onderdelen

Onderdelen van kantoormachines koopt u bij CS Nederland

CS Nederland is de merkonafhankelijke specialist op het gebied van verhuur, verkoop en reparatie van printers en andere kantoormachines. Wij verkopen en vervangen daarom ook alle onderdelen van uw kantoormachines als printers, kopieerapparaat, fax of papiervernietiger.

Uw voordelen bij het kopen van onderdelen voor printers

printer onderdelenWelk onderdeel u ook nodig hebt, u vindt het bij CS Nederland in Lelystad. Wij staan bekend om onze professionele en klantvriendelijke service. Een aantal voordelen van onze diensten en service:

  • U kunt bij ons losse onderdelen kopen voor printers, maar ook de lastige klus van het vervangen door ons laten verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij vakkundig en snel alle benodigde onderdelen voor uw printer of andere kantoormachines voor u vervangen.
  • Als merkonafhankelijke serviceverlener en dealer voeren wij onderdelen kantoormachines voor (bijna) elk merk of type. Aarzel dan ook niet contact met ons op te nemen om te vragen of wij een onderdeel op voorraad hebben.
  • Wij leveren en vervangen onderdelen op locatie, zodat u direct weer door kunt met uw werk.
  • Vandaag gemeld dat u onderdelen wilt kopen voor uw printer? Vanaf morgen hebt u ze in huis. Zo hoeft u nooit lang zonder uw apparaat te doen.

Neem contact met ons via het contactformulier op over het kopen of vervangen van onderdelen voor uw kantoormachine. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 0320-258803. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag snel weer operationeel te worden!