Refurbished

Tweedehands printers en andere multifunctionals

CS Nederland is hét adres voor het aanschaffen van gebruikte multifunctionals als een tweedehands printer in Lelystad. De kantoormachines die wij verkopen zijn allen nog in een uitstekende staat en bieden we aan voor zeer scherpe prijzen. Daarbij kunnen we de producten in heel midden Nederland bij u af leveren en installeren.

Refurbished kantoormachines als nieuw

Of u nu een tweedehands printer wilt kopen of een tweedehands kopieermachine, laserprinter, scanner of kopieerapparaat wenst; bij ons vindt u het allemaal. De apparaten die wij inkopen, kijken we eerst grondig na voordat we deze aan u verkopen of verhuren. Waar nodig vervangen we versleten onderdelen en vullen we materialen als inkt bij. Uiteraard zorgen we voor de nodige reiniging, zodat de refurbished multifunctional er weer zo goed als nieuw uitziet. Na afloop van onze uitvoerige controle is de machine klaar voor hergebruik.

Voordelig en duurzaam

refurbishedEen scanner, printer of kopieermachine die tweedehands aan u aangeboden wordt, is te allen tijde een stuk voordeliger dan een nieuwe kantoormachine. Ideaal wanneer u een startende ondernemer bent of het belangrijk vindt dat uw bedrijf maatschappelijk verantwoord bezig is. Met onze producten bespaart u niet alleen op kosten, u stelt duurzaamheid ook nog eens centraal. Bovendien hoeft u niet per se bij ons op locatie langs te komen, in midden Nederland kunnen we uw bestelling thuisbezorgen.

Wilt u een gebruikte kopieermachine, een printer die gebruikt is of een tweedehands multifunctional kopen of huren? Kom gerust eens op afspraak bij ons in Lelystad langs of neem contact met ons op om te vragen naar het huidige assortiment. U bereikt CS Nederland via het telefoonnummer 0320-258803 of via het contactformulier bovenaan de pagina. De door u gewenste tweedehands printer of andere tweedehands multifunctional vindt u gegarandeerd bij ons!