Reparaties

Snelle reparatie printer en kantoormachines

Hapert uw printer, heeft uw kantoormachine een storing of is deze toe aan reparatie? Als u vandaag contact met ons opneemt, zijn wij morgen op locatie voor de reparatie van uw kantoormachine! CS Nederland is in de Randstad en regio Flevoland al twintig jaar dé ervaren reparateur van printers en andere kantoormachines. In de loop der jaren repareerden wij duizenden printers en kopieermachines voor het MKB, maar ook voor bijzondere organisaties als kerken en verenigingen.

Uw expert in reparatie van kantoormachines

printer reparatieWij repareren bijna alle merken printers en andere kantoormachines zoals papiervernietigers, scanners en faxen. Omdat we al twintig jaar in het vak zitten, kunnen we zelfs nog overweg met analoge apparatuur. Aan de andere kant volgen we met plezier en interesse alle huidige ontwikkelingen op de voet. Jaarlijks worden we meerdere keren uitgenodigd voor trainingen en bijgeschoold door onze importeurs. Elk nieuw model printer krijgt de aandacht die het verdient, zodat wij altijd op de hoogte zijn van alle bijzonderheden om uw kantoormachines perfect te repareren.

Wij komen uw printer bij u thuis of op uw kantoor repareren, al vanaf een standaardpakket van € 89,00 (voorrijkosten en een half uur werk). Onze ervaren monteurs zullen ervoor zorgen dat het apparaat weer naar behoren gaat werken zodat u het zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of het storingsformulier voor de reparatie van uw kantoormachine. Ook telefonisch kunt u met ons in contact komen. Bel naar 0320-258803 op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur. We komen het snel repareren!